sfeer

Klik hier voor een leuke fotoimpressie van workshops!

Workshops

Vaste schilderlessen

Schilderles voor beginners en gevorderden, van jong tot “iets” ouder! Er wordt les gegeven in een gezellige, inspirerende omgeving in kleine groepen. Lestijden: dinsdag van 10.00 – 12.30 uur dinsdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur woensdag van 10.00 – 12.30 uur woensdag van 14.00 - 16.30 uur vrijdag... Lees meer »

Vriendinnen doe-dag!

Een gezellige schildersessie in Atelier Annemarieke. Je maakt een leuk eigen schilderij dat je met trots mee naar huis wilt nemen. De onderwerpen bespreken we vooraf. Jullie zullen een gezellige en leerzame workshop krijgen, alles is uit te breiden met lunch, borrel, hapjes, high tea, diner…., al... Lees meer »

Kinderpartijtje

De slingers hangen in Atelier Annemarieke en de vlag wappert buiten aan de gevel. De jarige staat centraal en voelt zich echt het feestvarken. Ieder kind schildert zijn of haar eigen schilderij. Ik help waar nodig en zorg ervoor dat iedereen trots is op zijn of haar werk. Lees meer »

Vrijgezellenpartij

Tijdens deze workshop schilderen staat gezelligheid uiteraard bovenaan. Maar hoe leuk is het om met je vriendinnengroep een mannelijk naakt te schilderen, maar als dat te heftig is, een leuk portret van de bruid of een iets wat jullie als vriendinnen bind. Lees meer »

Kennismakings-workshop

In 4 dagdelen van ieder 2,5 uur maak je kennis met het schilderen. Van kijken, schetsen, kleuren mengen, naar een eigengemaakt schilderij met een doekmaat van 60X70 cm. We schilderen in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 8 cursisten, je moet je eigen groep samenstellen. Lees meer »

U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief!